11 april 2010

En kjol var det här!

Som vanligt blir bloggandet lidande när det blir strålande väder. Trädgården bara ropar efter att bli fin. Helt underbart vårväder har det varit här idag. Inte alls som igår då jag gick med stelfrusna händer från lekplatsen. Tur att ungarna hade på sig i alla fall.

Det här mönstret till den här kjolen har jag hittat på själv. Kommer tyvärr inte ihåg måtten för det är nog 2 månader sedan jag klippte ut bitarna... Mudden, från MG-Tyger, klippte jag ut på sy-dagen. Extra bred resår från Bibbis. Tyget är ljuvligt att både se och känna på och kommer från Mjuka Tyger. Inhandlades före eller efter de lila trollen, så det har haft lite tid att ligga till sig. Ångrar att jag inte köpte mer utav det rosa-röda istället för det rosa-lila. Trodde att jag ville ha ett par lila-rosa mysbyxor själv, men när tyget kom så insåg jag att det ville jag inte alls...


Ett par gardiner slank emellan utklippningen av kjolbitarna och innan jag satte mig framför symaskinen. Tygpaketet på 2 x 5m är från Jysk. Vet inte alls om man ska ha det till gardiner, men det gick ändå! Glansigt skrynkeltyg. Inte riktigt, men på ett ungefär, lika tjockt som ett lakanstyg. Äh, vet inte hur jag ska förklara, men inte så att man tappar taget för att det slinker iväg men ändå inte för tjockt. Mannen ville ha gråa väggar, men det satte jag stopp för. Grå gardiner är dock helt ok.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails