10 november 2010

Grönt lite här och där.

Jo, storasyster fick en mössa till slut. Den blev dock lite för stor. Eller snarare formen på den, för den passar i storleken runt om. Dagispersonalen hade frågat henne om det var min mössa! Ha ha! Lite justering tror jag nog behövs... :)
Tills vidare har har en vågig mössa från JnyDesign, som var med i testpaket från i höstas.
TYG från Stoff & Stil
MÖNSTER: Eget  :-)

Och sedan har lillasyster fått lite mera kläder. Ett par gröna velourbyxor och en farmer-body. Blev klart för ca en månad sedan, men då vi renoverar för fullt här hemma, så blir det mest att jag bara ögnar igenom alla bloggar och ser på alla underverk som tillverkas från norr till söder och från väst till öst!


Velourbrallor med "pressveck". Blev inspirerad av ett par som RuttuNuttu gjorde förra året. Kunde inte få bort dem från min näthinna, så jag var ju bara tvungen att göra ett par egna.

TYG: ljusgrön velour från JnyDesig, samt vit farmer-jersey
MÖNSTER: AoH, "det gamla vanliga"


Slutligen en body i det rosa farmertyget. 


Och här är en glad liten tjej! De senaste dagarna har hon förälskat sig i byxfickor. En dag hade hon på sig ett par byxor utan fickor. Då slet hon av sig dem och gick och hämtade ett par som hade det. De är underbara de små när de upptäcker saker och ting.


Strumpbyxorna köpte jag på en marknad. Matchar både body och byxor...

2 kommentarer:

  1. Åh vilket jättesött set! Snygg body och snygga byxor!!! Gillade att byxfickorna tog upp farmertyget! Vilket AOH-nr finns byxorna i? (de var urtjusiga i modellen, satt jättebra på också)

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, det är barnen som står för färgklicken här hemma :)
    Mönstret till byxorna är från AoH år 2005, nr 6. Tror att storleken sträcker sig upp till 1,5 el 2 år.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails