1 januari 2011

3 till 1

Lillasyster har fått hela 3 st nya bodyar, alla i strl 92. Axelknäppning på samtliga, men var nära att göra en med raglanknäppning. Har inget mönster på det, men försökte ta ett vanligt tröjmönster och lägga till nederdelen, men det blev lite för brett. Ska skissa lite mer på det :). 

Har sytt lite på dem varje dag och lilla V har dragit i dem och sagt min, min, min. Nu är de äntligen klara, förutom knapparna då. Snart redo att användas. Som så många fler påpekat, så är det nog skönt med en body istället för en tröja till "småttingarna" nu när det varit två riktiga vintrar på rad, så att det inte drar kallt i ryggen.


Röda apor och lejon från JnyDesign. Sniglar från Znok och Musse Pigg från Furulunds tyger i Borås.

Mönster från Ottobre nr 1/2006.

För övrigt vill jag bara säga att jag hoppas att alla får ett bra 2011.
Ska försöka sy lite till mig också. Kanske en kjol? Den dagen jag sytt ett par byxor till mig, som jag kan ha på mig utan att skämmas, då är jag nöjd! :D

5 kommentarer:

 1. Vad fina de blev!
  Det är lite pyssel att få till olika mönster som man vill, men snart får vi nog se ett jättefin body här med raglan..:-)

  //Mirre

  SvaraRadera
 2. Snygga!! Härligt med olika färg på hals- resp ärmmudd på Musse-bodyn!
  Måste bara fråga dig, hur tycker du att det Ottobremönstret som du använt till dessa bodysar är i storlek?

  SvaraRadera
 3. Tack för alla kommentarer!

  OYB: Jo, jag tycker nog att de är lite långa kanske. I och för sig så är min lilla bara 90 lång. Gjorde två av dem med muddärmslut bara för att hon ska kunna ha dem lite längre. Det finns ett likadant bodymönster i något utav AoH/Ingelise/SömnadsMagasin från 2008, men jag har inte testat det än. Det sträcker sig nog bara till strl 86...?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails