22 februari 2011

Smultronställe!


Hur kan man bara missa en tygaffär!? Idag var jag förbi Tygaffärn igen. Var där i lördags också en kort stund med barnen, som bara tjatade om lördagsgodis varannan minut. Varför ska man då titta på en massa fina tyger? Jo, ser ni. Nu är det dags att ta ett stort kliv framåt och börja sy lite kläder till mig själv.

Antagligen var det alla bloggar som uppdaterade en massa fynd från Älvsjömässan som gjorde att jag bara var tvungen att åka till Tygaffärn. Väl därinne såg jag en provdocka med en fin klänning. Eftersom jag inte var själv, så var det liksom inte läge att börja mixa och matcha tyger som skulle passa mig själv till den här klänningen. Därför åkte jag förbi där idag igen. Det här fick jag med mig:
 


I lördags roffade jag åt mig den sista biten av det här tyget:Glömde totalt bort att tvätta tygerna ikväll, så det får bli imorgon… Ska parkera mig framför symaskinerna både lördag och söndag. Tvättmaskinen kommer nog också få lite att göra, det är ju symässa här i stan nu i helgen… Hi hi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails