3 april 2009

YES!

Jag fick den! Äntligen! Suktat efter den sedan långt innan jul. Nu vann jag auktionen på en Victoria Multi Funktion Overlock Symaskin på Tradera!

Har aldrig ägt en overlock förrän nu. Längtar till nästa eller nästnästa vecka när jag får den.

3 kommentarer:

 1. Hur är den nya overlock maskinen?? Jag har inte heller ägt en overlock, vet faktiskt inte mycket om de, men har börjat leta och sett just den här modellen på Tradera också. Jag har aldrig hört talas om denna maskin och hittar ingen information om den på nätet. Skullle vara jätte tacksam för din åskit!

  SvaraRadera
 2. Sökte på overlock på Tradera och då dök den här upp. I och med att jag läste en recension om att den uppfattades som plastig, så inväntade jag auktion där jag kunde få den till ett bra pris. Vann den för knappt 1.100 kr. Sydde på en overlock första gången när jag gick en sykurs för snart 5 år sedan. Vet inget om dem förutom att jag ville ha en. Vet inte hur länge den kommer att hålla el hur länge jag vill ha kvar den. Kommer nog att köpa en "riktig" inom kort ändå. Manualen är holländska och ringer el mailar man SecondMedia så får man en engelsk manual per mail. Texten ser man bra, men vissa bilder är svåra att se. Som tur var stod det någonstans att man kunde knyta fast de nya trådarna med test-trådarna som var i olika färger. Eftersom jag bara är en amatör, så vågar jag inte uttala mig mer om maskinen. Jag ska testa lite andra tyger också.
  Det finns en recension på Sysidan:
  http://www.sysidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=459
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Visst är det skoj med overlock! Jag har också min allra första i min ägo sen ca 2 veckor tillbaka. Undrar lite över din header. Den är så underbart gjord med hur de olika bilderna "flyter ihop". Vilket program har du redigerat den i och hur gjorde du?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails