14 juni 2009

En sommartopp till mig

Det blev ett annat mönster än vad jag hade tänkt mig från början, men helt ok. Hållit på med den här i snart en månad tror jag!
Ja, det blir så när man är med barnen hela tiden och sitter o surfar på kvällarna och tittar på alla andra sybloggar. Vad alla syr fint och fina plagg! Känner mig fortfarande som en nybörjare...
Får nog ta mig lite att sy lite oftare, bara jag syr något. Nu har jag ju så mycket tyg att jag helt enkelt måste sy. Först var jag i Borås innan valborg. Sedan köpte jag tyger från Mjuka tyger. Därefter beställde jag 3 m rosa fjärilstyg från Allt om Handarbete för att jag fick 100 kr i presentkort när jag började prenumera på tidningen via Sysidan. Skulle så gärna vilja beställa lite molntyg från JnyDesign också innan det tar slut...! Dessutom har Jofotex så mycket fina tyger...

I vilket fall som helst, så här blev toppen utav tyget som jag köpte utav MG-tyger i februrari.

En liten miss, det hade varit bättre med ett enfärgat tyg eller ett som hade haft mönstret åt alla håll. Nu fick jag sy ihop delarna vid axlarna. Egentligen skulle man bara sytt ihop toppen vid sidorna. Dessutom så var det inte så stretchigt, så det var lite knep och knåp vid ärmfållarna.
Den duger som ombyte. Kanske ska ha på mig den när jag sitter och syr, så att jag påminns om att tänka till en extra gång innan jag gör något. Hi hi!

TYG från MG-Tyger
MÖNSTER från Allt om Handarbete nr 7, 2003 (strl XS).

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails