8 februari 2010

Randiga muddisar

Ett par rosa/gul-randiga muddisar i härlig velour från Mjuka Tyger. Orkade inte fota dem förrförra söndagen när de blev klara och dagen efter kom lillan hem med rödbetsfläckar på dem... Men de gick bort! Tycker inte att det är många fläckar som biter sig fast i velourtyg, eller är jag helt ute och cyklar? Har kanske bara varit med om lätta fläckar...?

Lilla V börjar uppskatta de kläder jag syr åt henne. De här byxorna rafsade hon åt sig snabbt och kramade om, sedan skulle hon ta på sig dem. Häromdagen när jag stoppade in en "trikå-rulle" från E-slöjd i tvättmaskinen, så trodde hon förmodligen att det var ett par byxor, ha ha! Hon skulle stoppa i benen i det stora hålet, men jag hade tyvärr inte tid att stå där hela dagen.

Nåväl, de är sydda i det numer välanvända mönstret, dvs från Ottobre nr 1/2007.


Här kommer en bild på troll-setet. Min man satte lilla V i storasysters dockvagn, inte så smart... Vagnen är fortfarande hel, men "någon" vill klättra upp i den hela tiden...

För övrigt så ritas det av mönster, klipps och nålas. Så håll ut! En vacker dag kommer det bilder på vad som skapas här. Ikväll blev det dock inget utav det... snyft. Längtar redan till imorgon kväll.

2 kommentarer:

 1. Vad fina kläder, och söt tjejja!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Du är en av de tre som vann en fribiljett till symässan nästa helg i Göteborg :-) Maila mig på ninasyr@gmail.com så jag får din adress.

  Grattis!

  Mvh Nina (LilleBus)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails