10 november 2009

Musse Pigg tröja och moln muddisar

Den här Musse Pigg tröjan blev faktiskt klar förra tisdagen, men så hade jag lite trådar att fästa så det blev inga bilder. Dessutom blev ärmerna lite för långa, men bättre det än för korta. Min stora tös blev nöjd ändå. Tyget har jag köpt på Furulunds Modetyger i Borås i våras. Det röda har några år på nacken, men jag tror att jag köpt det på Myrins här i staden. Likaså mudden. Storlekslapp från Bibbis. Mönstret är egentligen spök t-shirten till killar, som är med i första el andra numret av Allt om Handarbete från förra året.

Och de här molnmuddisarna har hängt på en utav matsalsstolarna i över en månad...! Klippte till muddbitarna häromdagen och i eftermiddags kom de äntligen på plats. Tja, inte mycket att orda om. Molntyg från JnyDesign och samma mönster som stjärnvelouren i förrförra inlägget.

Lillan ska nog ha på sig de här på dagis imorgon. Provade dem på henne ikväll och de satt bra. Har ett par matchande brun/vita moln strumpor som jag köpte på ett Me & I klädparty för 3 år sedan. Nog dags att sy en brun body...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails