23 oktober 2009

Stjärnvelour muddisar

De här har min lilla sessa på sig idag. Blev färdig sent igår kväll. Påbörjade dem i förrgår, men när jag skulle sy ihop mittensömmen upptäckte jag att jag hade klippt ut två likadana delar... Brukar alltid ha dubbelvikt tyg, men inte den är gången och då gick det som det gick.
Det ser ut som om de är lite ojämna på bilden, men ena benet ligger lite snett bara. Ska se om de är rena i eftermiddag, så kanske det kan bli en live bild.

Mönstret är från Ottobre nr 1 (2007) modell 2, som är ett par leggings. Gjorde om dem till ett par muddisar istället. Den röda mudden kommer jag faktiskt inte ihåg när och var jag köpt. Tyget köpte jag i våras från Mjuka Tyger. Det var en solig sommar eftermiddag de hängde ute på tork på altanen. Suck! Vart tog sommaren vägen? Varit mammaledig i ett år, som också gått vääldigt fort. Även om jag börjat jobba, så verkar det finnas mer tid för att sy av någon konstig anledning. Kanske för att lillan sover bättre nu. Det tar på krafterna att vara på dagis. Många nya intryck att bearbeta. Är på samma avdelning som storasyster, så det känns tryggt.

5 kommentarer:

  1. Fina muddisar! Den rosa molnklänningen är jättefin också!

    SvaraRadera
  2. Härliga brallor! Visst är det irriterande när man klipper fel?! Gjorde själv samma sak för en tid sedan...

    SvaraRadera
  3. Jättefina brallor! Tiden går fort...har också varit mammaledig ett bra tag, men ändå känns det som igår man kom hem från BB...eller kanske inte riktigt, men nästan! :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails