14 oktober 2009

Den är pfenomenal!

Min nya Pfaff Coverlock 3.0, som jag hämtade hos Symaskinsexperten i fredags eftermiddag efter jobbet.

Det blir sååå snygga sömmar! Stor och tung är den, men men. Manualen låg inte i kartongen, så jag fick åka tillbaka till butiken, men han hade den inte heller. Den dimper väl ner i brevlådan någon dag... Kunde sy lite i helgen i alla fall utan någon manual. Det fanns ju trots allt en DVD med hur man trär maskinen för olika sömmar och hur trådrullarna ska sitta. Fick köpa till en vit overlockrulle då jag bara hade 4 st hemma. Den här är 5-trådig. Och nålarna ska man tydligen kunna sätta på lite olika sätt. Har för mig att man kunde ha tre nålar samtidigt, men jag ska låta det vara osagt tills jag fått manualen. Det kanske var 4.0 som hade det?
Började att sy ett par bruna moln leggings till lilla sessan som fyllt 1 år! Men, så kom jag att tänka på att det skulle vara fotografering på dagis som idag och då fick jag brått med att sy färdigt en tvådelad klänning från något vårnummer utav Allt om Handarbete. Resultatet ser ni i nästa inlägg...

2 kommentarer:

  1. Wow, vilken maskin du verkar ha fått tag i! Jag har en "vanlig" symaskin också Pfaff och är supernöjd med den. Stark och bra! ÄR väldigt sugen på en covermaskin, men vilken djungel det här är! Ska bli kul att höra mer vad du tycker om din nya maskin!

    SvaraRadera
  2. Jag funderar mycket starkt på att köpa en likadan maskin. Har du några ytterligare kommentarer nu när du använt den ett tag? Plus och minus?

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails