1 september 2010

Body & byxor


Oj oj oj, vad länge sedan jag la upp något här...! Lite har jag sytt, men mest har jag bara njutit av sommaren och semestern med familjen.
Den här bodyn blev klar i våras, men eftersom det är såååå jobbigt att sätta dit tryckknapparna med Prymtången från Bibbis, så fick den vänta ända tills idag. Det börjar bli ont om kläder i garderoben till lilla Guldlock som blir 2 år den här månaden. Växer så det knakar! Sommaren går alldeles för fort, längtar redan till nästa år...

Åter till verkligheten, jobb och dagis, så behövs det en hel del nya kläder till lilla fröken. Då hon vägrar ha haklapp på sig på dagis, så blir det inga mer ljusa kläder...!


MÖNSTER: Ottobre 2007, strl 86
TYG: från Mjuka Tyger


Ett par byxor med älsklingsfiguren Mimmi Pigg. Om ni ser några fläckar på dem så ser ni rätt. Hon hade på sig dem idag på dagis.
De blev klara strax innan midnatt igår och då hade jag inte lust att sätta igång och fotografera.
Originalmönstret är med hällor på midjemudden och sedan är det muddar vid vristerna. Ville prova på att stoppa dit resår istället. Det kommer nog att bli fler byxor av den här sorten. De här är egentligen bara en prototyp. Tyget är från förra årets symässa i Borås och var egentligen tänkt till en dagiskasse. Men det räcker det nog till det med... när det nu blir.


TYG: Bomullskanvas och rosa mudd från MG-Tyger
MÖNSTER: Ottobre Design nr 4 (2010)

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails